menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Terneuzen weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Terneuzen

Een kundige Mediator uit Terneuzen helpt u graag verder.

Mediators Terneuzen: de werkwijze

Doorgaans wordt mediation ingezet wanneer u en de betrokken partij er middels een bemiddelingstraject uit willen komen. Vòòrdat er een rechter aan te pas komt dus! Overigens is het zo dat bij een vonnis van een rechter er altijd één van de partijen in een conflictsituatie de zaak verliest, de oorzaak van het conflict zal dus niet opgelost worden. Met mediation kunt u in de toekomst nog samen door een deur. Mediation is vandaar een win-win.

In een setting met een mediator zal deze zich beperken tot vragen stellen en het gesprek leiden, en nooit advies geven. Uiteraard geeft de mediator informatie die noodzakelijk is. Om tot een oplossing te komen is er de wil van betrokken partijen nodig om het conflict tot een goede oplossing te brengen. Van beide partijen wordt verwacht dat zij naar elkaar kunnen luisteren en zich kunnen inleven in elkaars situatie.

Het eerste gesprek zal bestaan uit een uitleg van het totale proces en zal de mediationovereenkomst worden getekend. Hierin staan alle regels, zoals het zorgdragen van vertrouwelijkheid en de vrijwillige basis.

Zodra alle blokkades boven water zijn en wellicht goed zijn besproken zal er een onderhandelingsgesprek plaatsvinden over de mogelijke oplossingen. Vervolgens kan er in de afrondingsfase een definitieve oplossing bereikt worden, welke dan vastgelegd wordt in een vaststellingsovereenkomst. Op die manier kunnen er geen misverstanden ontstaan over wat er is afgesproken.

Een mediator uit Terneuzen kan onder andere worden ingeschakeld bij:

  • familieconflicten, echtscheiding, erfenissen enz
  • conflicten tussen buren
  • werkgever en werknemer conflicten
  • geschillen tussen afnemer en leverancier
  • overige zakelijke conflicten
  • conflicten met overheidsinstanties
311
Klanten geholpen met mediators vergelijken
2.723
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Terneuzen

Heeft u een zakelijke mediator uit Terneuzen nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Terneuzen of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Terneuzen.

mac
mac
img

Ik ben Brad Notten, regiomanager in Terneuzen. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Terneuzen.

Zoekt u al langer professionele mediators in Terneuzen?

Met mediation hoeft u niet naar de rechter te gaan. Misschien wint u uw zaak wel voor de rechtbank als u gelijk heeft, maar neem wel aan dat in geval van een rechtszaak beide partijen het slachtoffer zijn. Immers, de relatie tussen de beide partijen is kapot en moeizaam te herstellen. Op commercieel gebied kan dit grote gevolgen hebben, zowel financieel als uw goede naam die in een negatief daglicht komt te staan.

De verliezende partij dient bij een gerechtelijke uitspraak ook nog eens alle proceskosten te betalen, dat is dus eigenlijk dubbel verliezen. Beide partijen dienen in een mediationproces er dus het beste van te maken. Als betrokken partijen tot een oplossing komen, dan is dit vooral aan henzelf te danken en doordat de mediator als onafhankelijke derde partij erbij heeft gezeten.

Welk conflict u ook heeft, er bestaat altijd een kans om dit met mediation op te lossen. Zoekende naar naar een mediator uit Terneuzen? Zorg ervoor dat uw conflict gauw tot het verleden behoort en laat diverse betaalbare mediators uit Terneuzen diverse prijsopgaven naar u toesturen.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Terneuzen te zeggen hebben!

img

Ido Nekkers

Er was meteen een klik met de mannen van Professionals Terneuzen. Mede dankzij hun snelle service ben ik uitgekomen bij een super Mediator. Dus als jij zelf nog aan het zoeken bent zou ik Professionals Terneuzen sowieso aanbevelen.

img

Marlieke Wirtjes

Wow enorm bedankt voor de supergoede service! ik ben daadwerkelijk top geholpen.

Professionals uit andere branches in Terneuzen

Let's Talk

Bij Professionals Terneuzen staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier